Divendres, 14 maig 2021

Els Castellers de Sants reprenen el ‘Barri Viu Fest’

Va quedar suspès al juliol a causa de la pandèmia

|

- Publicitat -

El passat 11 de setembre es va reprendre aquest cicle de concerts en petit format de terrassa i amb música en viu que se celebrarà cada divendres, fins al 9 d’octubre i de 19 a 23 h, al carrer de Viriat. Amb aquesta iniciativa, els Borinots tornen a omplir el barri de vida en un espai amenaçat per l’emplaçament d’un tanatori, just a l’edifici annex al futur local dels santsencs. L’entitat està adherida a la Plataforma Stop Tanatori i ha participat activament en diversos actes de protesta.

Entrada anticipada gratuïta i mesures de seguretat

Per poder accedir-hi, cada assistent s’haurà de descarregar l’entrada de forma gratuïta a través de la pàgina web (http://www.borinots.cat/barriviu/ o a l’enllaç https://p.berrly.com/borinots/events/ per descarregar les entrades), seguint els protocols establerts. Hi haurà aforament limitat i les entrades es podran reservar a partir del dilluns de la mateixa setmana del concert. El Barri Viu Fest es compondrà d’actes de format reduït, com els que ja es van dur a terme per la festa major.

A més, també es prendran in situ les mesures de seguretat que exigeix la situació actual: entrada i sortida en punts diferents de l’espai, dotació de gel hidroalcohòlic a l’accés i a la barra, senyalització de línies a terra per a la cua de la barra i la de l’entrada, ús obligatori de mascareta per entrar i moure’s dins l’espai, priorització de la targeta per efectuar els pagaments de la barra i disposició de taules i cadires respectant la distància de seguretat.

Música d’arrel

Al llarg de les cinc setmanes de concerts, hi participaran cinc parelles d’artistes que aportaran la seva música d’arrel. D’aquesta manera es manté el cartell que estava previst per al juliol. Els concerts començaran a dos quarts de nou del vespre, tot i que la terrassa obrirà a les 19 h amb música ambient. El Barri Viu Fest va obrir l’11 de setembre amb la proposta intimista de ‘Gaya’, amb la veu d’Heura Gaya, acompanyada pel guitarrista Abel Serra.

Entre els grups que hi participaran destaca ‘Criatures’, el 2 d’octubre, amb Ivó Jordà a la gralla i Marçal Ramon a l’acordió diatònic, guanyadors del premi Enderrock al millor disc folk del 2019. Manu Sabaté i Carles Marigó també hi participaran amb els seus sons inquiets, insòlits, indòmits, improvisadors, incansables, iconoclastes, irreverents, indefinibles…

El 25 de setembre ‘Dos pardalets’, amb Carles Belda a l’acordió i Marc Serrats a la guitarra, ens oferiran un repertori de versions de cançons que tots coneixem. Finalment, ‘Betzuka’, amb Carol Duran i Núria Lozano, tancaran el festival amb les seves veus acompanyades amb el violí i l’acordió diatònic.

Barri Viu Fest infantil

A més dels concerts nocturns, el 18 de setembre i el 2 d’octubre també tindran lloc els espectacles infantils, de 17:30 a 19 h, gràcies a la col·laboració del Mercat de Sants. Aquest proper divendres hi prendrà part l’animador infantil Jaume Barri i a l’octubre el grup ‘Vivim del cuentu’ realitzaran una sessió de contacontes.

Recollida d’aliments

Durant el cicle de concerts també es farà una recollida d’aliments en col·laboració amb la Xarxa d’Aliments de Sants. Es demana que es portin aliments bàsics arròs, llegums, farina, pasta…

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.