Dimecres, 18 Setembre 2019

Els Castellers de Sants organitzen la II Jornada Borinota Tècnica i de Prevenció

Els Castellers de Sants cerquen complementar les Jornades de Prevenció i Seguretat que organitza la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya.

Aquest dissabte 1 de juny els Castellers de Sants organitzen la ‘II Jornada Borinota tècnica i de prevenció’, la qual comptarà amb ponents convidats d’altres colles i del món sanitari.
La Jornada, que se celebrarà al seu local, s’iniciarà amb una xerrada en la qual es qüestionarà si els Castellers de Sants són una colla segura, alhora que s’idearan noves estratègies per augmentar la seguretat dels castells.

En aquesta xerrada inicial també hi participarà Nacho Alcocebar, per part de la
Colla Jove Xiquets de Tarragona. A continuació es durà a terme un taller interactiu per determinar quants cordons necessita cada castell. De forma simultània, Roberto Lucea, de la Creu Roja de Tarragona, explicarà com reconèixer els lesionats i com immobilitzar-los. Abans de dinar encara hi haurà temps per un taller pràctic en el qual es donaran indicacions sobre com baixar un casteller inconscient d’una soca. En aquest taller també hi participarà la Sílvia Simó, responsable de l’àrea de salut i prevenció dels Castellers de Sants i membre de l’equip mèdic de la Coordinadora.

   

Finalment, a la tarda, Pere Camprovín, excap de colla dels borinots, debatrà sobre la
conveniència de valorar els castells carregats. Els Castellers de Sants volen compartir la Jornada amb altres colles, a més dels seus propis membres. Tot aquell que ho desitgi, es pot apuntar en aquest formulari.

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Opinió

10 adjectius pel Sant Fèlix 2019

Article de Cugat Comas

La contrareforma

Article d'opinió de Cugat Comas