Dissabte, 15 maig 2021

Els Castellers de la Vila de Gràcia tanquen amb èxit la campanya de la beca Mike Lane

|

- Publicitat -

Els Castellers de la Vila de Gràcia van tancar ahir diumenge 15 de març el termini per fer les aportacions a la beca Mike Lane, aconseguint recaptar un total 16.695,75€. Una xifra que ha superat l’objectiu d’igualar els 10.000€ que la colla gracienca va aportar l’any passat. Des de la formació agraeixen als particulars, entitats i colles que han col·laborat per fer-ho possible.

Aquest dilluns s’havien de publicar les bases per la beca perque el personal d’investigació interessat pugués presentar els seus projectes, però els graciencs han informat que a causa de la situació actual del país, marcada per la crisi del coronavirus, ajornaran la posada en marxa de la beca. D’aquesta manera volen col·laborar en reduir al màxim tota activitat laboral possible i que el personal sanitari i d’investigació estigui plenament operatiu en la lluita contra el COVID-19. Quan es donin les circumstàncies per a desenvolupar amb normalitat la beca Mike Lane, l’entitat informarà de la seva posada en marxa.

Beca per als estudis entorn a les lesions cervicals

Aquesta beca va nèixer el 2019 per donar suport als estudis científics entorn les lesions cervicals, no únicament vinculades al fet casteller, i és, a la vegada, un homenatge a Mike Lane, que va ser membre actiu de la colla i pare de canalla castellera, fins que a l’agost de 2013 va patir un accident que el va deixar tetraplègic. Tres anys i mig després la colla anunciava la seva defunció.

En les pròximes campanyes els Castellers de la Vila de Gràcia continuaran aportant la quantitat incial de 5.000€ i fer-la crèixer a través de les aportacions que permetran la investigació i recerca en la prevenció i cura de lesions la que va patir el casteller.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.