Dimecres, 29 Gener 2020

Els Capgrossos convoquen tres assajos especials per encarar els primers castells de 9

La diada d’aniversari, que se celebrarà el proper 4 de juny amb els Castellers de Sants i els Marrecs de Salt, podria servir per estrenar els primers castells de 9 de l’any

Els Capgrossos de Mataró celebraran el proper 4 de juny la diada del 21è aniversari, data on voldran estrenar els primers castells de 9 de la temporada. Per aquest motiu demanen la màxima assistència dels seus castellers i aficionats per els tres assajos especials que han convocat, començant pel d’avui divendres, que un cop finalitzat oferiran una oferta d’entrepà al bar del local i una festa posterior a la Cocteleria 54, del polígon del Pla d’en Boet. El segon assaig serà el de dimarts 30 amb la col·laboració de la colla universitària els Passerells del TecnoCampus, amb beguda per a tothom al finalitzar. I ja per últim el divendres 2 de juny amb l’assaig “porta un amic”, amb entrega de samarretes per a tots aquells castellers que hagin convocat alguna amistat per fer pinya. Tots aquests assajos s’iniciaran a partir de les 20h al local de la colla.

   

Després d’estrenar la torre de 8 amb folre el passat diumenge a Gràcia, el següent pas serà apostar pel 5de8 i el 3de9 amb folre, a banda del 4de9f que també estan treballant. Tres construccions que van anotar-se a la millor diada d’aniversari, la de l’any passat, quan van anotar-se la tripleta màgica més matinera de la seva història.

 

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

«Les colles han d’apostar més per la psicologia als castells»

0
Entrevista a la castellera i psicòloga Maria Alvarado