Diumenge, 19 Gener 2020

El 3 Rondes torna aquest diumenge en la seva quinzena temporada en antena

Catalunya Informació estrena el pròxim diumenge 23 de juny la quinzena temporada del  ‘3 Rondes’, el programa casteller de la ràdio pública catalana que s’emetrà de 21 a 22h tots els diumenges fins a finals de novembre. L’espai, presentat i dirigit pels periodistes Josep Almirall i David Prats, seguirà tota l’actualitat del món casteller amb anàlisi, reflexió i valoració de les diades del cap de setmana.

   

A més, comptarà amb l’opinió d’un equip d’especialistes de diversos mitjans de comunicació, com Àlex Alonso, Quico Domènech, Josep A. Falcato, Laia Díaz i Josep Torreño, així com les castelleres Maria Cunillera i Bea Jiménez. El Trivial Casteller i el Baròmetre Casteller, coordinat pel periodista Carles Esteve, seran les altres seccions del programa.

Diades en directe

Com a novetat per aquesta temporada, Catalunya Ràdio fa una aposta per la retransmissió de diverses diades castelleres en directe, començant per la del pròxim dilluns a Valls en motiu de Sant Joan. Les seguiran Les Santes a Mataró, Sant Fèlix a Vilafranca del Penedès, Santa Tecla a Tarragona, Santa Úrsula a Valls i Tots Sants a Vilafranca del Penedès. A més, Catalunya Informació connectarà en directe en altres jornades del territori, com les del Pla de la Seu, Sant Magí o Santa Tecla a Tarragona, el Catllar, la Mercè de Barcelona o la Diada dels Minyons, entre d’altres.

Catalunya Ràdio retransmetrà sis diades castelleres i anuncia el fitxatge de Carles Cortès

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

«Les colles han d’apostar més per la psicologia als castells»

0
Entrevista a la castellera i psicòloga Maria Alvarado