Diumenge, 15 Setembre 2019

Dissabte s’estrena el castelloscopi, la instal·lació audiovisual pedagògica dels castells

Aquest dissabte 25 d’abril a les 18:30h, al Centre Cultural Albareda de Barcelona (C/Albareda 22), es presenta oficialment el Castelloscopi, la instal·lació audiovisual castellera pedagògica. Una creació sorgida d’una colla concreta, els Castellers del Poble Sec, però oberta a totes les colles castelleres perquè n’aprofitin el seu alt potencial. Vuit colles diferents, de fet, en són mecenes.

Per estrenar el castelloscopi els seus autors han necessitat vàries setmanes d’edició de les imatges, construint la instal·lació audiovisual o enllestint la confecció de les recompenses pels mecenes, i després de més d’un any enregistrant totes les actuacions de la colla finalment dissabte arriba la seva estrena. Seran 35 mirades seleccionades en una estructura  de dos metres i mig d’alt per tres i mig de diàmetre amb una lona a sota que convidarà a fer pinya al públic, i amb uns itineraris de quatre mirades per orientar els diferents tipus d’espectadors.

   

Pel que fa a l’acte de presentació, hi haurà parlaments -inclòs el d’un representant de la junta de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, que dóna suport al projecte-, descoberta espectacular, alguna sorpresa, i concert final. Per a més informació es pot visitar la plana web www.castelloscopi.cat.

 

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Opinió

10 adjectius pel Sant Fèlix 2019

Article de Cugat Comas

La contrareforma

Article d'opinió de Cugat Comas