La diada de Sant Fèlix en directe

La Diada de Sant Fèlix 2018 a Vilafranca del Penedès tornarà a convocar a tota la premsa especialitzada i a mitjans d’arreu interessats en cobrir una de les jornades més importants del calendari casteller. Des d’elmoncasteller.cat oferirem un minut a minut sobre el desenvolupament de la diada, amb presència a la web i xarxes socials.

A les televisions locals, XALA! i a les ràdios

 

La diada de Sant Fèlix es podrà veure en directe a partir de les 12h a través de La Xarxa de Televisions locals, amb un equip encapçalat per Toni Comas, els comentaris de Joan Beumala i Iruna Rigau i les aportacions, a peu de plaça, d’Àlex Alonso i Anna Vallhonesta. Per internet, es podrà seguir en streaming a www.xala.cat (si no sou usuaris heu de registrar-vos) i connectar-se a internet o bé descarregar-se l’aplicació XALA!, per a dispositius Apple i Android, i per a Chromecast. A més, la diada es podrà seguir a xala.cat en català, castellà i anglès.

Les principals emissores de ràdio també oferiran la jornada castellera a partir de les 12h del migdia. A Rac1 amb Xavi Aymerich i Benet Iñigo i amb Maria Garcia a peu de plaça, i a Catalunya Ràdio amb David Prats, Josep Almirall, Albert Mercadé i Oriol Rodríguez.

L’emissora local, Ràdio Vilafranca, oferirà la diada en directe amb Pep Ribes i els comentaris de Josep Torreño. A més, tant les retransmissions de RAC1 com de Ràdio Vilafranca també es podran escoltar a través de XALA! seleccionant l’audio.

En diferit

Al vespre Televisió de Catalunya emetrà un resum de la diada a partir de les 21.55h al Canal 33.

 

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here